/Cobouw: “Parkeergarages worden longen van de stad”

Cobouw: “Parkeergarages worden longen van de stad”

Onlangs spraken wij met Cobouw over ‘Longen van de Stad’. Met dit concept verbeteren wij de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden, door fijnstof en roet uit de stadslucht af te vangen. Daarbij passen wij onze technologie toe in de bestaande infrastructuur. Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Lees dan het interview op de website van Cobouw.

Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.