/Cobouw: “Smog Free Tower: oplossing of symboliek?”

Cobouw: “Smog Free Tower: oplossing of symboliek?”

In samenwerking met Studio Roosegaarde ontwikkelde ENS Clean Air de eerste Smog Free Tower ter wereld: een toren die de lucht zuivert door fijnstof af te vangen. Binnenkort wordt deze luchtzuiverende toren in Rotterdam gelanceerd. Cobouw schreef een artikel over de werking van de Smog Free Tower.

2018-08-09T13:33:19+00:00Categories: Projecten|Tags: , |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.