/Cursor: “Schonere lucht in parkeergarages”

Cursor: “Schonere lucht in parkeergarages”

Kan het zuiveren van de lucht in parkeergarages bijdragen aan een betere luchtkwaliteit in Eindhoven? Samen met de Technische Universiteit Eindhoven doen wij hier momenteel onderzoek naar. Het idee voor dit onderzoek ontstond nadat twee luchtzuiveringssystemen in een parkeergarage in Cuijk ervoor zorgen dat de hoeveelheid fijnstof in de lucht flink afnam, zowel in de garage als direct daarbuiten. Op Cursor leest u meer over dit bijzondere project.

Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.