/Een familie, een missie: schone lucht

Een familie, een missie: schone lucht

De nieuwsbrief van :agile accelerator stond deze week in het teken van ENS. Lia, oprichter van ENS, en dochter Esmée vertellen in een uitgebreid interview over het familiebedrijf en onze oplossingen voor schone lucht. Hoe pakken wij luchtvervuiling aan? Wat maakt onze luchtzuiveringssystemen zo bijzonder? En hoe is het idee voor ‘Longen van de Stad’ ontstaan? Benieuwd naar de antwoorden op deze en vele andere vragen? Lees dan hier het interview.

2018-08-09T13:46:54+00:00Categories: Algemeen|Tags: |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.