Samenwerking ENS Clean Air en E.ON Agile

Op 26 september 2018 is er getekend voor een officiële samenwerking met de startup accelerator (:agile accelerator) van energieleverancier E.ON.

:Agile accelerator

In 2013 is het :agile acceleratorprogramma opgericht om innovatieve projecten binnen E.ON te promoten. :Agile heeft sindsdien zijn perspectief uitgebreid met energie gerelateerde startups die zich richten op de Europese markt. E.ON: agile staat te popelen om langdurige relaties op te bouwen en biedt startups de mogelijkheid om hun product/dienst te testen en te valideren met echte klanten in de energiewereld.

ENS Merlin

ENS Merlin, onderdeel van ENS Clean Air, is als startup opgezet door de dochters van CEO Lia van de Vorle. Dochters Margreet, Renée, Dominique en Esmeé van de Vorle geven invulling aan ENS Merlin die met haar unieke luchtzuiveringstechnologie de consumentenmarkt een frisse wind gaat inblazen.

Deelname ENS Merlin

Begin 2017 startte de deelname van ENS Merlin aan het :agile acceleratorprogramma. Gedurende drie maanden werd het consumentenproduct van ENS Clean Air door coaches onder de loop genomen. Met succes zijn de eerste maanden afgerond en is ENS Merlin geselecteerd om verder te deel te nemen aan het acceleratorprogramma voor de doorontwikkeling van de startup. De komende maanden volgen trainingen met een gespecialiseerd team en zal ENS Merlin verder ontwikkeld worden.