ENS en E.ON slaan handen ineen

Samenwerking ENS Clean Air en E.ON Agile

Op 26 september 2018 is er getekend voor een officiële samenwerking met de startup accelerator (:agile accelerator) van energieleverancier E.ON.

:Agile accelerator

In 2013 is het :agile acceleratorprogramma opgericht om innovatieve projecten binnen E.ON te promoten. :Agile heeft sindsdien zijn perspectief uitgebreid met energie gerelateerde startups die zich richten op de Europese markt. E.ON: agile staat te popelen om langdurige relaties op te bouwen en biedt startups de mogelijkheid om hun product/dienst te testen en te valideren met echte klanten in de energiewereld.

ENS Merlin

ENS Merlin, onderdeel van ENS Clean Air, is als startup opgezet door de dochters van CEO Lia van de Vorle. Dochters Margreet, Renée, Dominique en Esmeé van de Vorle geven invulling aan ENS Merlin die met haar unieke luchtzuiveringstechnologie de consumentenmarkt een frisse wind gaat inblazen.

Deelname ENS Merlin

Begin 2017 startte de deelname van ENS Merlin aan het :agile acceleratorprogramma. Gedurende drie maanden werd het consumentenproduct van ENS Clean Air door coaches onder de loop genomen. Met succes zijn de eerste maanden afgerond en is ENS Merlin geselecteerd om verder te deel te nemen aan het acceleratorprogramma voor de doorontwikkeling van de startup. De komende maanden volgen trainingen met een gespecialiseerd team en zal ENS Merlin verder ontwikkeld worden.

2019-01-24T13:47:13+00:00Categories: Algemeen|Tags: |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.