/ENS neemt deel aan Internationale Grüne Woche 2017

ENS neemt deel aan Internationale Grüne Woche 2017

Van 20 tot en met 29 januari vindt in Berlijn de 82e editie van de Internationale Grüne Woche plaats. Met 1.650 exposanten uit 66 landen en ruim 400.000 bezoekers is de Grüne Woche ’s werelds grootste beurs voor landbouw, tuinbouw en voedsel.

Ook dit jaar organiseren het Landbouw Attaché Netwerk Berlijn en het Ministerie van Economische Zaken, in nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, een Holland Paviljoen. Hier zal de Nederlandse agri-, food- en tuinbouwsector zichzelf presenteren. De focus ligt daarbij meer dan ooit op unieke, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten en innovaties. Op vrijdagochtend 20 januari wordt het Holland Paviljoen door staatssecretaris Martijn van Dam officieel geopend.

ENS neemt net als vorig jaar deel aan de Internationale Grüne Woche. In het Holland Paviljoen geven wij u graag advies over de toepassing van onze luchtzuiveringstechnologie in de feed, food en agri sector. Hopelijk mogen wij u ontmoeten bij onze stand in Hal 18.

2018-08-09T08:36:46+00:00Categories: Events|Tags: , |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.