Precies 10 jaar geleden richtte Lia van de Vorle het bedrijf ENS Clean Air op, waarin zij zich samen met haar dochters en een team van professionals toewijd aan de missie om schone lucht voor iedereen beschikbaar te maken.

In de afgelopen 10 jaar is ENS uitgegroeid tot een expert op het gebied van luchtkwaliteit en de eliminatie van fijnstof. Naast het bieden van de oplossing voor grootschalige luchtzuivering, is het doel van ENS om al die ervaring te gebruiken om bewustzijn te creëren en de kennis over deze gezondheidsbedreiging wereldwijd te delen.

Ter ere van de 10e verjaardag van ENS hebben de dochters van Lia haar een geschenk aangeboden; een servies met fijnstof in het glazuur. Dit vakmanschap is een samenwerking met twee kunstenaars en is tot stand gekomen om het bewustzijn over luchtvervuiling te vergroten. Deze speciale editie is niet alleen het eerste servies met fijnstof afgevangen door ENS maar ook van een locatie waar het allemaal begon, in Cuijk. De fijnstof in het glazuur is eigenlijk dezelfde fijnstof die we elke dag inademen! De kleur in het servies vertegenwoordigt een specifieke hoeveelheid fijnstof. Deze hoeveelheid en dus deze kleur is gelijk aan het 10 jaar lang inademen van buitenlucht met fijnstof.

We zijn bijzonder trots op het bereiken van deze mijlpaal en willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van ENS. We kijken er naar uit om met onze techniek de luchtkwaliteit te blijven verbeteren en kijken uit naar nog minimaal 10 jaar succesvolle samenwerkingen!