/Proef om fijnstof te verminderen in Rotterdam

Proef om fijnstof te verminderen in Rotterdam

Aan de Oost-Sidelinge in Rotterdam plaatsten wij gisteren een proefinstallatie die de komende 8 weken fijnstof en roet afvangt. De installatie bestaat uit twee Aufero systemen die de vervuilde lucht reinigen die ontstaat door het vele autoverkeer op de A13 door Overschie. Hiermee wordt de komende weken getest of het mogelijk is om de omwonenden te beschermen tegen uitstoot vanaf de snelweg.

2018-08-09T12:38:34+00:00Categories: Projecten|Tags: |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.