/Rob Vervoort naar REHVA Student Competition in Londen met Longen van de Stad

Rob Vervoort naar REHVA Student Competition in Londen met Longen van de Stad

Prachtig nieuws! Begin april zal Rob Vervoort, student aan de TU/e, in Londen een presentatie geven over ‘Longen van de Stad: Eindhoven’ als onderdeel van de REHVA Student Competition 2017. Deze internationale wedstrijd voor onderzoek op het gebied van onder andere ventilatie en verwarming wordt jaarlijks georganiseerd en moedigt studenten aan bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de aarde.

REHVA Student Competition 2017

De eerste selectie in deze wedstrijd vindt plaats op nationaal niveau en wordt in Nederland door TVVL georganiseerd. Op 23 februari vond in Rotterdam de finale plaats van deze Dutch Nominee Competition. Uit drie eerder door de jury genomineerde kandidaten werd Rob als winnaar uitgeroepen met zijn bijdrage aan het onderzoek ‘Reduction of outdoor particulate matter concentrations by local removal in semi-enclosed parking garages: A preliminary case study for Eindhoven city center’. Hij zal van 2-4 april 2017 Nederland vertegenwoordigen tijdens de REHVA Student Competition 2017 in Londen. Hier zal hij opnieuw een presentatie geven over Longen van de Stad.

Wij wensen Rob veel succes en plezier toe in Londen!

2018-08-09T13:58:22+00:00Categories: Algemeen|Tags: |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.