/Rob Vervoort wint REHVA Student Competition 2017

Rob Vervoort wint REHVA Student Competition 2017

Fantastisch nieuws! Gisterenmiddag ontvingen we bericht uit Londen dat Rob Vervoort de REHVA Student Competition 2017 heeft gewonnen met zijn presentatie over ‘Longen van de Stad: Eindhoven’.

In februari nam TU/e student Rob deel aan de Dutch Nominee Competition in Rotterdam. Deze eerste selectie voor de REHVA Student Competition 2017 vond plaats op nationaal niveau en werd door TVVL georganiseerd. Met zijn bijdrage aan het onderzoek ‘Reduction of outdoor particulate matter concentrations by local removal in semi-enclosed parking garages: A preliminary case study for Eindhoven city center’ werd Rob als winnaar uitgeroepen en mocht hij naar Londen om Nederland te vertegenwoordigden. Daar won hij gisteren de finale van de REHVA Student Competition 2017.

Rob, van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

2018-08-09T13:56:16+00:00Categories: Algemeen|Tags: |
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.