Onze toepassingen voor

industriële omgevingen

Lees meer

Oplossingen om arbeidsomstandigheden te verbeteren en milieu-emissies te verminderen

Contact onze experts

In sommige industrieën ontstaat er stof tijdens het productieproces. Dit stof maakt onderdeel uit van fijnstof, en kan ook gevaarlijke, vaak kankerverwekkende stoffen bevatten, zoals kwarts, fijne metaaldeeltjes of asbest. Het is daarom belangrijk om de concentratie van inadembaar en inhaleerbaar stof te beheersen, voor de gezondheid van productiemedewerkers, maar ook voor de mensen die aanwezig zijn in de directe omgeving, zoals op aangrenzende kantoorwerkplekken.

ENS Clean Air biedt oplossingen voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit en voor het beheersen van stof- en geuremissie naar de omgeving. Doordat onze systemen werken zonder fysieke filters blijft de capaciteit en efficiëntie hoog en is het drukverlies in het systeem minimaal. De technologie is schaalbaar en effectief voor grote luchtvolumes met hoge luchtsnelheid.

Onze aanpak

Op basis van onze ervaring heeft elke productiefaciliteit een aanpak op maat nodig om de aanwezige luchtkwaliteitsproblemen adequaat aan te pakken. Soms is bronbehandeling de beste optie, in andere gevallen richten we ons op het creëren van schone luchtzones voor werknemers. In sommige gevallen doen we beide. In alle gevallen pakken we de uitdaging analytisch aan, rekening houdend met praktijkervaringen op de werkvloer, een technische review van de fabriek met haar ventilatie-eigenschappen en voeren indien nodig metingen en simulaties uit.

Universele aanpak

Deze aanpak stelt ons in staat om ons te concentreren op wat nodig is om de situatie te verbeteren, zelfs door ons te richten op specifieke stoffen in de lucht, groot of klein. Deze universele aanpak is toepasbaar voor de meeste grondstof verwerkende industrieën (metaal, mineralen, hout, enz.), assemblagefabrieken en magazijnen.

Onze voordelen

Onze technologie is door industriële bedrijven in verschillende sectoren gebruikt om de arbeidsomstandigheden te verbeteren en de uitstoot naar het milieu te verminderen.
Benefit icon

Verbeter de productiviteit en verminder verzuim.

Benefit icon

Voldoe aan de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Benefit icon

Verminder de uitstoot van fijnstof en geur naar het milieu.

Benefit icon

Verleng de levensduur van machines en verminder het onderhoud.

een betere luchtkwaliteit

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

0+
Projecten
0+
Applicaties
0+
Effect studies