Home
Home2017-07-19T16:30:18+00:00

ENS Urban

Clean air solutions

Luchtzuivering in openbare ruimtes

Verkeer is een belangrijke bron van fijn stof, roet en andere soorten luchtverontreiniging. Onder andere motorvoertuigen op de weg en scheepvaart leveren een grote bijdrage aan deze luchtvervuiling. Maar ook op plekken met een hoge verkeersdichtheid ontstaat een hoge vervuilingsconcentratie. ENS Urban richt zich op luchtzuivering in openbare ruimtes. Met onze technologie is het mogelijk om luchtvervuiling af te vangen voordat deze zich verspreid over de (stedelijke) omgeving.

ENS Urban is onderdeel van Environmental Nano Solutions (ENS), een familiebedrijf dat in 2008 werd opgericht door Lia van de Vorle. Het bedrijf wordt geleid door de familie en ondersteund door een team van zeer ervaren professionals. De visie van ENS is om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot schone lucht.

Onze technologie

ENS heeft een betrouwbare technologie ontwikkeld die fijnstof en ultrafijnstof afvangt en onschadelijk maakt, zonder toepassing van traditionele filtertechnieken. Daarnaast worden verschillende lucht-gedragen chemicaliën, allergenen en biologische agentia (bio-aërosolen) geëlimineerd uit de omgevingslucht. De ENS technologie verwijdert luchtvervuiling met een constant en hoog niveau van efficiëntie in diverse milieu- en weersomstandigheden. Onze systemen kenmerken zich door het lage energiegebruik en de eenvoudige reiniging.

Laatste nieuws

Meer artikelen

Persoonlijk advies?

De technologie van ENS is flexibel en breed inzetbaar op diverse locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet op contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Neem contact op
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.