Wil je een bijdrage leveren aan een betere luchtkwaliteit in Nederland, Europa en wereldwijd? Heb je een flexibele “can do” mentaliteit? Dan moeten we snel met elkaar gaan praten!

Bedrijfsprofiel

Het is slecht gesteld met de luchtkwaliteit in de wereld en dit raakt iedereen. Dit is dagelijks zichtbaar in de media door toenemende aandacht omtrent deze problematiek. Hoe mooi is het om een rol te spelen in de verbetering van deze situatie!

ENS Clean Air is een jong, kennis gedreven bedrijf dat een duurzame en innovatieve luchtreinigingstechniek heeft ontwikkeld voor het elimineren van het zeer schadelijke fijnstof. Hierbij worden geen traditionele filters toegepast en er wordt weinig energie verbruikt. Middels deze hoogwaardige en unieke gepatenteerde technologie is ENS in staat om fijnstof onschadelijk te maken, zodat het niet meer inadembaar is en geen gevaar meer kan opleveren voor de gezondheid.

ENS is actief in diverse sectoren, zoals industrie, bouw, infra, de consumentenmarkt, stedelijk gebied en tevens de agrarische sector. ENS heeft een aantal standaard systemen ontwikkeld, maar levert ook maatwerk systemen. Vanuit de markt is er een enorme vraag naar energiezuinige en efficiënte luchtreinigingssystemen voor allerlei toepassingen.

ENS maakt zich sterk voor schone lucht voor iedereen. Lucht is een primaire behoefte. Laten we er samen voor zorgen dat de lucht die we inademen veilig en gezond is.

Functie

Wij zijn per direct op zoek naar een online marketing specialist die zelfstandig ervoor gaat zorgen dat het unieke karakter van ons bedrijf internationaal uitgedragen wordt, ons bedrijf goed vindbaar is én de juiste boodschap overgebracht wordt. Wij verwachten dat de medewerker veelzijdig, creatief, zelfstandig en professioneel is op het gebied van marketing en communicatie

In deze functie zal je een kar-trekkende rol hebben met betrekking tot het ontwikkelen van de marketing- en communicatie plannen. Met behulp van jouw kernkwaliteiten worden zowel de interne als externe communicatieprocessen geoptimaliseerd.

Het is absoluut een pré als je aansluiting hebt met het technisch product en vooral een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid hebt op het gebied van luchtkwaliteit waardoor jij je goed in de afnemers kunt inleven. Het is tevens van belang om te beschikken over uitstekende sociale en commerciële vaardigheden.

Wij verwachten dat de online marketing specialist de onderstaande werkzaamheden uit zal voeren:

 • Het opstellen van het internationale marketing- en communicatieplan
 • Het optimaliseren van interne en externe communicatie, zowel nationaal als internationaal
 • Een kar-trekkende rol in het tot een hoger niveau brengen van de vindbaarheid en uitstraling van de organisatie
 • Het ontwikkelen van on- en offline content / schrijven van (technische) teksten naar begrijpelijke taal
 • Het opstellen en beheren van de social media campagnes, maar ook de SEO & SEA campagnes
 • Het beheren van de huisstijl
 • Het beheren van de WordPress websites
 • Diverse werkzaamheden rondom marketing en communicatie

Functievereisten

 • Een relevante en afgeronde HBO studie (CMD, Journalistiek, marketing of soortgelijke opleiding)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Aantoonbare ervaring met grafische programma’s, SEO, SEA en social media zijn een harde vereiste
 • Een representatief portfolio van je ontwikkelde campagnes en producten
 • Technische affiniteit is een pré
 • Affiniteit met de duurzame filosofie
 • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal

Kenmerken

Voel jij je aangesproken bij de persoonskenmerken: zelfstarter, communicatief, enthousiast, flexibel, assertief, pro-actief, stressbestendig, creatief, commercieel en teamspeler dan pas je helemaal binnen ons team!

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 40 uur per week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Arbeidsvoorwaarden zullen in een persoonlijk gesprek toegelicht worden.

Contact

Is dit de veelzijdige en uitdagende baan waar je altijd van gedroomd hebt, neem dan contact op met Esmée van de Vorle via 0486-423378 of e.vandevorle@ens-cleanair.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.