/Verkeer in Beeld: “Parkeergarages, de Longen van de Stad”

Verkeer in Beeld: “Parkeergarages, de Longen van de Stad”

Op 28 april verscheen editie 2 van ‘Verkeer in Beeld’. Dit magazine, met onderwerpen als dynamisch verkeersmanagement, infrastructuur en mobiliteitsmanagement, besteedt regelmatig aandacht aan projecten uit het programma ‘Slimme en Gezonde Stad’. In deze editie, met als thema parkeren, staat daarom ons project ‘Longen van de Stad’ centraal. Benieuwd naar het artikel? U leest het hier.

Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.