Oh, wat een jaar!

ENS Clean Air bestaat 11 jaar

Het is weer feest bij ENS, want we bestaan vandaag 11 jaar! Vorig jaar vierden we ons 10-jarig jubileum, waarbij we met ons team terugkeken op een mooie en leerzame tijd. Door verschillende samenwerkingen heeft ENS het afgelopen jaar veel mooie projecten mogen doen en bijzondere bijeenkomsten mogen bijwonen waar we ontzettend trots op zijn!

Nominaties

Kort na ons 10-jarig bestaan ontvingen wij het leuke nieuws dat de Ion Dust Shield van Bomag, een asfaltfreesmachine met onze luchtzuiveringstechniek, genomineerd was voor de Bauma Innovation Awards. Uiteindelijk hebben zij de zilverenprijs gewonnen, wat zijn we trots! Daarnaast zijn wij met onze Longen van de Stad oplossing door de Solar Impulse Foundation uitgeroepen tot een van de 1000 oplossingen die ‘economic profitability and environmental sustainability’ combineren.

Schone lucht op Parijse stations

Afgelopen zomer heeft ENS gedurende drie maanden deel uit gemaakt van een onderzoeksproject in Parijs. Tijdens dit project werden verschillende innovatieve oplossingen ingezet om de luchtkwaliteit in ondergrondse trein- en metrostations te verbeteren. Voor dit project kozen deelnemers Suez en Air Liquide om de luchtzuiveringstechnologie van ENS Clean Air in te zetten. Dit was voor ons een groot compliment!

Samenwerking Interparking

In juli besloten ENS en Interparking om samen schonere lucht te creëren in parkeergarages en hun omgeving; de parkeergarages als luchtzuiverende longen van de stad. Inmiddels zijn tien Belgische en Franse parkeergarages voorzien van onze luchtzuiveringssystemen en ook dit jaar zullen er meer parkeergarages in Europa uitgerust gaan worden om hiermee een bijdrage te gaan leveren aan een schonere leefomgeving in en rondom de parkeergarages. Chapeau Interparking!

Handelsmissie Zuid-Korea en India

Tijdens het slotevenement van de Fempower Your Growth Program, een serie financiële masterclasses voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, werd managing director Esmée van de Vorle door Hare Majesteit Koningin Maxima uitgenodigd om mee te gaan op handelsmissie naar India. Zo’n vier weken later, één week na terugkomst van een succesvolle EU Gateway handelsmissie in Zuid-Korea, stond ENS met een stand op de Tech Summit in New-Delhi te pitchen voor Koningin Maxima, Koning Willem-Alexander, staatsecretaris Mona Keijzer en een team van Indiase gastheren. Dit was voor ENS een bijzondere ervaring!

Kortom, wij kijken terug op een succesvol en mooi jaar. Ook dit jaar blijven wij ons inzetten voor het aanbieden- en ontwikkelen van duurzame schone lucht oplossingen voor een veilige en gezonde leefomgeving. Schone lucht moet mogelijk zijn voor iedereen!

0+
Projecten
0+
Applicaties
0+
Effect studies