ENS lanceert twee nieuwe luchtzuiveringssystemen!

Small but mighty

Na uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en diverse prototypes zijn we trots om de lancering aan te kondigen van niet één, maar twee nieuwe luchtzuiveringssystemen: Aufero 2500 en Aufero 2100.

De nieuwe systemen

Door een slim ontwerp lijken de Aufero 2500 en Aufero 2100 identiek, maar zijn beide types op andere aspecten geoptimaliseerd: De Aufero 2500 op maximale effectiviteit in de ruimte en de Aufero 2100 op een minimale energie vraag. Beide systemen zijn speciaal ontworpen voor gemakkelijke integratie aan de wand of tegen het plafond, met het oog op een efficiënt gebruik van ruimte.

Aufero productlijn

De Aufero productlijn bestaat uit de Aufero 7500, Aufero 2500 en Aufero 2100. Een van de kenmerken die de Aufero onderscheidt, is dat het actief fijnstof afvangt op basis van positieve ionisatie, zonder filters. De Aufero-lijn is qua effectiviteit de meest energiezuinige oplossing beschikbaar in de markt en blinkt uit in het reinigen van grote luchtvolumes, zeer geschikt voor grote ruimtes waar een laag energieverbruik wenselijk is. Daarnaast worden de systemen strategisch gepositioneerd om de luchtverdeling in een ruimte te optimaliseren, in synergie met het (bestaande) ventilatiesysteem.

Add-ons

Daarnaast is ons Research & Development team druk bezig met het ontwikkelen van aanvullende opties om het apparaat slimmer en aantrekkelijker te maken. Wordt vervolgd!

Wil je meer informatie of ben je benieuwd hoe de Aufero bij jou het verschil kan maken? Neem dan contact met ons op, onze technische adviseurs helpen je graag verder.

 

0+
Projecten
0+
Applicaties
0+
Effect studies