Welkom SkyCleaner!

Een nieuwe Longen van de Stad oplossing

Na een jaar hard werken kunnen we jullie eindelijk voorstellen aan de SkyCleaner – de eerste buitenreclame met de ENS luchtzuiverende technologie. Deze nieuwe long van de stad werd symbolisch geplaatst op Wereldmilieudag aan het begin van de Knez Mihailova-straat in Belgrado.

Product uit Servië

Door de toenemende luchtvervuiling in Servië ging het Servische bedrijf BlueWoods op zoek naar een nieuwe oplossing. Na marktonderzoek besloot het bedrijf luchtzuivering te combineren met reclame. “We besloten op zoek te gaan naar een goede zuiveringstechnologie die geplaatst kon worden in onze speciaal ontworpen reclametotem. Tijdens onze zoektocht naar een bedrijf gespecialiseerd in luchtkwaliteit kwamen we ENS Clean Air tegen. We besloten met hen samen te werken, omdat ze veel ervaring en goede resultaten hebben. Daarnaast is ENS net als ons bedrijf een familiebedrijf is”. – Aleksandra Janković, CEO bij BlueWoods. SkyCleaner is een project van BlueWoods in samenwerking met industrieel ontwerper en professor Marko Luković, LED-schermproducent Elsat en fabrikant Promaschinen.

Schone lucht voor inwoners van Belgrado

SkyCleaner werd geschonken door het bedrijf Mozzart aan de stad Belgrado. Nu kunnen burgers van Belgrado in het openbaar schone lucht ervaren. Mozzart en de stad Belgrado erkennen het belang van deze innovatieve technologie, zowel voor de luchtkwaliteit als voor het ondersteunen van onze innovators. Dit is het begin van frissere lucht voor de burgers in Belgrado. “De SkyCleaner zal de lucht zuiveren op een van de drukste locaties in de stad, die wordt omringd door grote wegen, en zal het bewustzijn van onze inwoners vergroten en ons eraan herinneren dat milieu bescherming bij ons zelf begint”, merkte Borjan Popović op, directeur bedrijfscommunicatie bij Mozzart.

0+
Projecten
0+
Applicaties
0+
Effect studies