Vaarwel Lia van de Vorle

Our founding mother has passed away

In 2008 kreeg Lia voor het eerst borstkanker. Na een succesvolle behandeling zette ze haar leven levendig voort. Tien jaar later, februari 2018, keerde de kanker terug in uitgezaaide vorm. Sindsdien vocht Lia tegen de tijd. De levensverwachting was één tot twee jaar. Fier als ze was, verbaasde ze de artsen met haar veerkracht. Lia heeft nooit de kanker haar leven laten domineren.

Lia had het talent om op een bijzondere manier met mensen in contact te komen. Tijdens haar reis bouwde ze sterke vriendschappen op en bracht ze inspirerende innovatieve ideeën de wereld in, waar IMG Europe, WRG Relief Goods en ENS Clean Air nog steeds hun succes aan ontlenen. Als echte visionair – met technische knowhow – richtte Lia zich op een gezonde en veilige leefomgeving voor huidige en toekomstige generaties wereldwijd. Om haar levenswerk te eren en mee te doen met haar missie, zamelen we geld in voor “Longfonds”, om Schone Lucht voor Iedereen te benadrukken!

Lia haalde haar kracht in het leven altijd uit haar familie, haar werk en positief geloof. Het zwaard van Damocles beheerste haar leven, maar Lia koos zelf haar tijd om te gaan, toen ze klaar was om de strijd te staken. Op 12 mei 2022 is Lia vredig overleden in haar huis in Gassel, in aanwezigheid van haar dierbaren.

Na acht maanden zijn Peter van de Vorle en Lia van de Vorle weer herenigd

0+
Projecten
0+
Applicaties
0+
Effect studies