Project

Metaal industrie

Verbeterde arbeidsomstandigheden voor metaalverwerkende industrie├źn.

Contact onze experts

Een gezonde en veilige werkomgeving resulteert in een goede werksfeer en gemotiveerde medewerkers. Verder verhoogt het de productiviteit en beperkt het ziekteverzuim. Door effectieve luchtbehandelingsoplossingen heeft ENS Clean Air bewezen schone en comfortabele werkplekken te creëren, ruim binnen de grenswaarden, zoals in gieterijen en metaalwerkplaatsen.

Voordelen

checkmarkVeilig ademhalen voor werknemers
checkmarkVoldoe aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften
checkmarkVermindering van emissies naar het milieu
checkmarkVerleng de levensduur van machines en verminder onderhoud

Bewezen technologie

De effectiviteit van onze technologie is bemeten door onafhankelijke onderzoeksbureaus. De installatie van onze luchtzuiveringssystemen in de productiefaciliteit van een metaalgieterij, vermindert de fijnstof- en kwartsconcentraties tot wel 60%. Dit bleek in een praktijksituatie voldoende om onder de wettelijke grenswaarden voor inadembaar stof en kwarts te komen, waarmee het doel bereikt is om een gezondere werkomgeving te creëren. Ook is de visuele uitstraling van de binnenlucht van de fabriek verbeterd.

Luchtzuiveringsoplossing voor een ijzergieterij

Voor elke ruimte de juiste oplossing

Ons team van luchtstromingsspecialisten en ingenieurs zal u adviseren en begeleiden bij het lokaliseren, plannen en implementeren van de optimale toepassing in uw pand.

1

ANALYSE

Observatie en evaluatie van de geometrie van het gebouw, bestaande ventilatiekenmerken en luchtstromingen.

2

CONCEPT

Bepalen van de benodigde reinigingscapaciteit en van de verwachte zuiveringsprestaties op strategische locaties om een optimaal resultaat te behalen.

3

PLANNING

Advies en visualisatie voor plaatsing van luchtzuiveringssystemen.

4

INSTALLATIE

Installatie van de luchtzuiveringsinstallaties in de faciliteit in een tijdsbestek van een tot enkele dagen, afhankelijk van de grootte van de faciliteit.

0+
Projecten
0+
Applicaties
0+
Effect studies