Technologie2018-08-08T15:07:25+00:00

Technologie

ENS Clean Air heeft een duurzame, betrouwbare en veilige oplossing ontwikkeld die fijnstof, roet en andere soorten luchtvervuiling afvangt en onschadelijk maakt, zonder gebruik te maken van traditionele filters.

Hoe werkt het?

Onze luchtzuiveringstechnologie maakt gebruik van positieve ionisatie. Dat werkt als volgt. De vieze lucht wordt het systeem in gezogen. Hier worden de (fijne) stofdeeltjes voorzien van een positieve lading. Daardoor zullen deze deeltjes richting een negatief oppervlak bewegen: de collectorplaat. Zodra de deeltjes deze plaat raken, hechten zij zich aan het oppervlak. De kleine (fijnstof) deeltjes op de plaat kleven aan elkaar vast en veranderen in grove deeltjes (grof stof). Vervolgens verlaat de schone lucht het systeem.

vervuilde lucht
schone lucht

ultrafijnstof
(PM0.1)

fijnstof
(PM10 & PM2.5)

positief ion

ENS Clean Air maakt het mogelijk om de lucht te zuiveren binnen verschillende omgevingen. Onze technologie is toepasbaar op kleine, middelgrote en grote schaal, waarbij de reductieniveaus van fijn- en ultrafijnstof constant blijven.

Toepassingen

Innovatieve luchtzuivering

Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.