Toepassingen2018-08-14T12:48:35+00:00

Toepassingen

De luchtzuiveringstechnologie van ENS Clean Air kan in verschillende sectoren worden toegepast. Naast de Aufero, Merlin en Titan, onze standaardproducten, bieden we ook op maat gemaakte oplossingen.

Oplossingen op maat

ENS Clean Air is gespecialiseerd in het energiezuinig zuiveren van grote volumes lucht bij hoge luchtsnelheden. De gepatenteerde technologie is zowel binnen als buiten toepasbaar op kleine, middelgrote en grote schaal. De technologie wordt vaak ingezet voor verbetering van luchtkwaliteit in stedelijke gebieden en publieke ruimtes, rondom infrastructurele voorzieningen, in industriële werkomgevingen en bij emissiepunten, en binnen de tuinbouw en veehouderij.

Klantspecifieke oplossingen

Niet ieder stofprobleem is op te lossen met een standaardproduct. Ons Research & Development team voorziet u dan ook graag van persoonlijk advies en custom made oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van schone lucht toepassingen en onze brede patenten portefeuille, zijn we in staat om voor elk stofprobleem een oplossing te leveren. Onder licentie kunnen we voor u bovendien een luchtzuiveringstoepassing ontwikkelen die is afgestemd op de wensen en behoeften binnen uw bedrijf of sector.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Projecten

Onze oplossing voor schone lucht kan op diverse manieren en in verschillende sectoren worden toegepast. Wij geven u graag een impressie van de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Accepteren

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.