Toepassingen

De luchtzuiveringstechnologie van ENS Clean Air kan in verschillende sectoren worden toegepast. Naast de Aufero, ons standaardproduct, bieden we ook op maat gemaakte oplossingen.

Oplossingen op maat

ENS Clean Air is gespecialiseerd in het energiezuinig zuiveren van grote volumes lucht bij hoge luchtsnelheden. De gepatenteerde technologie is zowel binnen als buiten toepasbaar op kleine, middelgrote en grote schaal. De technologie wordt vaak ingezet voor verbetering van luchtkwaliteit in stedelijke gebieden en publieke ruimtes, rondom infrastructurele voorzieningen, in industriële werkomgevingen en bij emissiepunten, en binnen de tuinbouw en veehouderij.

Klantspecifieke oplossingen

Niet ieder stofprobleem is op te lossen met een standaardproduct. Ons Research & Development team voorziet u dan ook graag van persoonlijk advies en custom made oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van schone lucht toepassingen en onze brede patenten portefeuille, zijn we in staat om voor elk stofprobleem een oplossing te leveren. Onder licentie kunnen we voor u bovendien een luchtzuiveringstoepassing ontwikkelen die is afgestemd op de wensen en behoeften binnen uw bedrijf of sector.

Projecten

Onze oplossing voor schone lucht kan op diverse manieren en in verschillende sectoren worden toegepast. Wij geven u graag een impressie van de verschillende toepassingsmogelijkheden.